Find en certificeret Imago-parterapeut

Her kan du finde en certificeret Imago-parterapeut.

Klik på din placering på knapperne herunder eller vælg din region i menuen til at finde en certificeret Imago-parterapeut i nærheden af dig.​

NB: Fyraftensmøde tirsdag d. 29. september i København. Lise Hallskov, medieekspert og online nørd holder foredrag om hvordan du markedsføre din virksomhed på klogeste vis.

I vores medlemsområde for uddannede Imago terapeuter og facilitatorer, finder du information om aktuelle møder, konferencer, generalforsamlinger m.v.

​Medlemsområde kræver login. Mangler du login så kontakt kickanandersen@hotmail.com