Parterapeuter i Midtjylland​

Jylland

E-mail: oyvindvelde@hotmail.com

Kollegial Supervision i 2020

Der er nu samlet en gruppe for kollegial supervision i KBHs området. Gruppen vil mødes fast en gang om måneden fra kl.10 og der vil være max. 7 deltagere pr. gang.

Det vil være på skift mellem deltagerne, at der findes en gruppeleder, og ligeledes vil mødested også blive aftalt fra gang til gang.

Gruppen er åben for dig der er certificeret Imago Parterapeut, eller dig der er i gang med certificeringen og er medlem af Imagoforeningen i Danmark.

Er du interesseret i at deltage i den kollegiale supervision, så er Anna tovholder, og du kan kontakte hende på: anna.migliorisi@hotmail.it eller tlf. 24244812

De to næste gange er:

28. maj