Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Certificering er din sikkerhed

Når du vælger en certificeret Imagoterapeut har du sikkerhed for at terapeuten enten har en grunduddannelse som psykolog (cand.psych.) eller en af psykoterapeutforeningen godkendt terapeutuddannelse af længere varighed (3 - 4 år).

Titlen Imagoparterapeut er beskyttet og henviser til en videreuddannelse og en specialisering. Imagoterapeuter har bred terapeutisk erfaring og har specialiseret sig i at guide imagodialogen, som har til formål at styrke den gensides forståelse og kontakt hos parret.

Når parterapeuten er certificeret og medlem af Imago-foreningen, betyder det at parterapeuten har den anerkendte og certificerede uddannelse, som rummer træning og supervision udført af Klinisk Instruktør, godkendt af den internationale Imagoforening, Imago relationships International, IRI.​

Imago parterapi er en parterapiform under udvikling. Der foregår forskning og søges konstant ny evidens for parterapiens virkning; en certificeret parterapeut, medlem af Imago-foreningen opdaterer sig ofte med den nye viden, nye kurser og supervision.

Parterapeuter er derudover selvfølgelig helt forskellige. Har forskellige personlige erfaringer, livsværdier og levekultur. Derfor skal du naturligvis undersøge hvilken parterapeut du tror, kan hjælpe dig og din partner på vej i den retning, som netop jeres parforhold har brug for.​

Overvejer du at uddanne dig til Imagoparterapeut finder du information om uddannelsen her:

Imago Parterapeut

God information

Aktuelt for medlemmer

Vi afholder generalforsamling næste gang den 20 marts 2020. 

Der bliver mange spændende, nye ting at høre om, så sæt allerede nu dagen af til at mødes med dine kollegaer og din forening.

Vi håber at se så mange af jer som muligt. Der vil være kaffe og frugt og en let frokost.

Så har vi her i 2019 givet Kollegial Supervision et løft. Klik ind på medlems-området og læs mere.

De første datoer er: 

3.   september 2019

12. november  2019

3.   marts          2020

 

Læs mere herom inde på medlemsområdet.​

På glædeligt gensyn.​

Bliv medlem af Imago-foreningen

Imago-foreningen i Danmark danner fællesskab for uddannede Imago-parterapeuter og Imago-facilitatorer, samt parterapeuter under uddannelse inden for området. 

Foreningens formål, vedtægter og procedure for indmeldelse finder du mere om under IMAGO-foreningen for medlemmer eller ved at søge om optagelse som medlem.​

Overvejer I som par parterapi?

Konflikter, manglende nærhed og fastlåste mønstre er slet ikke ualmindelige, i hverken nye eller etablerede parforhold. Det afgørende er hvad man gør ved det.

Imago-parterapi kan genskabe den gode kontakt. Tag kontakt til et af vores mange professionelle medlemmer i nærheden af jer.​​

Imagouddannelsen til Parterapeut

​Har du i forvejen en baggrund som psykolog, psykoterapeut eller tilsvarende uddannelser, og ønsker du at videre udvikle dine kompetencer?

Bliv certificeret som imago parterapeut og bliv en del af et voksende lokalt og globalt terapeutisk fællesskab​

Hvorfor vælge Imago

Kernen i Imago parterapi praksis er, at forstå konflikterne som udviklingsmuligheder og ikke som en svaghed ved parret.

Vi har alle konflikter, og parterapien en en proces som guider dig og din partner ind i en dialog omkring de svære temaer imellem jer.

Fandt du ikke det du søgte?