Om Imago-foreningen

IMAGO-foreningen i Danmark er en forening for uddannede Imagoparterapeuter og Imago-facilitatorer, samt relevante fagpersoner under uddannelse. Foreningens formål er blandt andet, at fremme udviklingen, metode og praksis af IMAGO-parterapi i Danmark.

Du kan læse mere om hvem, der kan optages som medlem i foreningen på undersiderne til denne side.

Vil du være imagoterapeut?

Kunne du tænke dig at uddanne dig til Imagoparterapeut, kan du læse mere om uddannelsesforløbet.

Sådan bliver du medlem

​Er du uddannet eller under uddannelse som Imago-terapeut?

Læs her om fordelene som medlem af Imagoforeningen Danmark og hvor nemt du kan blive medlem.

Kollegial Erfa-gruppe

Der er etableret en gruppe for kollegial supervision i KBHs området.

Gruppen hedder: Imago-Erfa-gruppe.

Den er åben for dig der er certificeret Imago Parterapeut, eller dig der er i gang med certificeringen og er medlem af Imagoforeningen i Danmark.

Gruppens medlemmer mødes cirka en gang om måneden og typisk i tidsrummet fra kl.10:30 til 14:00 og der vil være plads til max. 7 deltagere pr. gang.

Gruppen giver hinanden sparring på såvel personlige som professionelle erfainger og der trænes i spejling.

Deltagerne vil på skift vælges som gruppeleder, og mødested og klokkeslet vil også blive aftalt fra gang til gang.

Der er åben for nye deltagere, så er du interesseret i at deltage i Imago Erfa-gruppen, så er Anna tovholder, og du kan kontakte hende på: anna.migliorisi@hotmail.it eller tlf. 24244812

De tre næste gange i 2020 er:

1. decembe