Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om Imago-foreningen

IMAGO-foreningen i Danmark er en forening for uddannede Imagoparterapeuter og Imago-facilitatorer, samt relevante fagpersoner under uddannelse. Foreningens formål er blandt andet, at fremme udviklingen, metode og praksis af IMAGO-parterapi i Danmark.

Du kan læse mere om hvem, der kan optages som medlem i foreningen på undersiderne til denne side.

Vil du være imagoterapeut?

Kunne du tænke dig at uddanne dig til Imagoparterapeut, kan du læse mere om uddannelsesforløbet.

Sådan bliver du medlem

​Er du uddannet eller under uddannelse som Imago-terapeut?

Læs her om fordelene som medlem af Imagoforeningen Danmark og hvor nemt du kan blive medlem.

God information

Overvejer I som par parterapi?

Konflikter, manglende nærhed og fastlåste mønstre er slet ikke ualmindelige, i hverken nye eller etablerede parforhold. Det afgørende er hvad man gør ved det.

Imago-parterapi kan genskabe den gode kontakt. Tag kontakt til et af vores mange professionelle medlemmer i nærheden af jer.​​

Bliv medlem af Imago-foreningen

Imago-foreningen i Danmark danner fællesskab for uddannede Imago-parterapeuter og Imago-facilitatorer, samt parterapeuter under uddannelse inden for området. 

Foreningens formål, vedtægter og procedure for indmeldelse finder du mere om under IMAGO-foreningen for medlemmer eller ved at søge om optagelse som medlem.​

Aktuelt for medlemmer

Vi afholder generalforsamling d. 19 maj 2018 kl.11 - 16 i Rørholmsgade 18. Vi håber at se så mange af jer som muligt. Der vil være kaffe og frugt og en let frokost.

Som noget nyt arrangerer vi åbne supervisionsdage, hvor der vil være mulighed for kollegial supervision, sparing og skabe større et netværk. 

Datoer er 1.6, 21.9 og 30.11 2018. 

På glædeligt gensyn.​

Hvorfor vælge Imago

Kernen i Imago parterapi praksis er, at forstå konflikterne som udviklingsmuligheder og ikke som en svaghed ved parret.

Vi har alle konflikter, og parterapien en en proces som guider dig og din partner ind i en dialog omkring de svære temaer imellem jer.

Fandt du ikke det du søgte?