Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sådan bliver du medlem

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et aktivt lokalt og globalt fællesskab af Imago parterapeuter og Imago coaches.

Du kan blive medlem af Imagoforeningen hvis du:

  • Er under uddannelse til Imago Parterapeut?
  • Er certificeret Imago parterapeut?
  • Har eller er igang med en anden Imago Uddannelse, Imagofacilitator, Imagocoach, mm.?

Bemærk at Imago er et royalty-beskyttet brand. Derfor optager foreningen udelukkende medlemmer, der har taget sin imagouddannelse hos en klinisk instruktør fra Imago International Training Institute (IITI) også omtalt som Imagofakultetet. 

IITI er tæt knyttet til Daybreak University gennem et memerandum of understanding (MOU) hvilket Certficerede Imagoterapeuter kan drage store fordele af. For mere information om dette kontakt Klinisk Instruktør cand.psych. John Hjarsø Mortensen på info@danskimagocenter.dk eller læs mere her Daybreak University

For at blive medlem skal du udfylde denne formular med følgende informationer:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Herefter sørger vi for at du kommer på Imagoforeningens hjemmeside. Og du vil hurtigt komme på foreningens mailliste, så du modtager nyhedsbreve, invitationer til generalforsamling og andre begivenheder under Imago Danmark.

Foreningens sekretær Anne-Dorthe Davidsen, holder styr på maillister, kontingenter m.m. Så snart Anne-Dorthe har dine data, vil hun sørge for, at du får kontingentopkrævning hver d. 1. november. Du vil blive opkrævet kontingent fra det år du melder dig ind i foreningen. 

Medlemskabet er 700 kr. årligt.

​Du kan evt. tilmelde dig gruppen Imagoforeningen Danmark på facebook.

Når du bliver certificeret og har dit bevis, skriver du til os igen, så flyttes du til siderne for certificerede Imago parterapeuter.

For kontingentet får du:

  • Du bliver branded som Imago-professionel og markedsført sammen med andre Imago parterapeuter og facilitatorer på www.imagoforeningen.dk
  • Nyhedsbreve
  • Dine opdateringer på hjemmesiden når aktuelt
  • Deltagelse i netværksmøder, generalforsamlingen og faglige tilbud for medlemmer
  • Når du er certificeret er du via dit betalte medlemskab af Imagoforeningen i Danmark samtidig medlem af den Internationale sammenslutning IRW, Imago Relationsship Worldwide.

Bidrag til at markedsføre Imago-konceptet:

​Hvis du Linker til Imagoforeningen.dk fra din egen hjemside gavner du markedsføringen af Imago som førende parterapeutisk og relationsteknologisk modalitet.

Venlig hilsen Imagoforeningens bestyrelse

Alle henvendelser til foreningen bedes sendt til kontakt@imagoforeningen.dk

God information

Kollegial Erfa-gruppe

Der er etableret en gruppe for kollegial supervision i KBHs området.

Gruppen hedder: Imago-Erfa-gruppe.

Den er åben for dig der er certificeret Imago Parterapeut, eller dig der er i gang med certificeringen og er medlem af Imagoforeningen i Danmark.

Gruppens medlemmer mødes cirka en gang om måneden og typisk i tidsrummet fra kl.10:30 til 14:00 og der vil være plads til max. 7 deltagere pr. gang.

Gruppen giver hinanden sparring på såvel personlige som professionelle erfainger og der trænes i spejling.

Deltagerne vil på skift vælges som gruppeleder, og mødested og klokkeslet vil også blive aftalt fra gang til gang.

Der er åben for nye deltagere, så er du interesseret i at deltage i Imago Erfa-gruppen, så er Anna tovholder, og du kan kontakte hende på: anna.migliorisi@hotmail.it eller tlf. 24244812

Bliv medlem af Imago-foreningen

Imago-foreningen i Danmark danner fællesskab for uddannede Imago-parterapeuter og Imago-facilitatorer, samt parterapeuter under uddannelse inden for området. 

Foreningens formål, vedtægter og procedure for indmeldelse finder du mere om under IMAGO-foreningen for medlemmer eller ved at søge om optagelse som medlem.​

Aktuelt for medlemmer

Vi afholder generalforsamling næste gang den 27. april 2024 - kl. 14.00 - 17.00

Du vil bl.a. komme til at høre om, hvordan der arbejdes med at realisere Vision 2025, så sæt allerede nu dagen af til at mødes med dine kollegaer og din forening.

Vi håber at se så mange af jer som muligt. Mødet bliver online, så du må desværre selv sørge for kaffen og lidt mundgodt.

Overvejer I som par parterapi?

Konflikter, manglende nærhed og fastlåste mønstre er slet ikke ualmindelige, i hverken nye eller etablerede parforhold. Det afgørende er hvad man gør ved det.

Imago-parterapi kan genskabe den gode kontakt. Tag kontakt til et af vores mange professionelle medlemmer i nærheden af jer.​​

Imagouddannelsen til Parterapeut

​Har du i forvejen en baggrund som psykolog, psykoterapeut eller tilsvarende uddannelser, og ønsker du at videre udvikle dine kompetencer?

Bliv certificeret som imago parterapeut og bliv en del af et voksende lokalt og globalt terapeutisk fællesskab​

Hvorfor vælge Imago

Kernen i Imago parterapi praksis er, at forstå konflikterne som udviklingsmuligheder og ikke som en svaghed ved parret.

Vi har alle konflikter, og parterapien en en proces som guider dig og din partner ind i en dialog omkring de svære temaer imellem jer.

Fandt du ikke det du søgte?