Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyhedsbrev august 2015

På generalforsamlingen i april blev der sat ny bestyrelse. Bestyrelsen er nu som følger:

Formand: Pia Hjarsø

Medlemmer: Anne-Dorthe Davidsen, Kickan Andersen, Helana Lund og Lea Haderup

Suppleant: John Hjarsø Mortensen

Vi takker alle medlemmer for en dejlig fest i Imago-foreningen d. 18. maj 2015. 

Husk at besøge vores Facebook-side. Siden er henvendt til alle par, og er derfor ikke ment som et fagligt sparing-forum. Tanken er at alle mennesker i en relation kan finde lidt nyttigt viden til husbehov, få bekræftelse eller afkræftelse af tanker, følelser eller adfærd, knyttet til parrelationen. 

Like og del så Imago-terapien spredes ud i det offentlige rum: Vi hedder: Parterapi Imago Danmark 

Link: https://www.facebook.com/parterapiimagodanmark?ref=hl

Fyraftensmøde om markedsføring af din virksomhed tirsdag d. 29. september kl. 17.00-19.00. Du modtager invitation i uge 35. Vi glæder os til at se dig.

God information

Overvejer I som par parterapi?

Konflikter, manglende nærhed og fastlåste mønstre er slet ikke ualmindelige, i hverken nye eller etablerede parforhold. Det afgørende er hvad man gør ved det.

Imago-parterapi kan genskabe den gode kontakt. Tag kontakt til et af vores mange professionelle medlemmer i nærheden af jer.​​

Bliv medlem af Imago-foreningen

Imago-foreningen i Danmark danner fællesskab for uddannede Imago-parterapeuter og Imago-facilitatorer, samt parterapeuter under uddannelse inden for området. 

Foreningens formål, vedtægter og procedure for indmeldelse finder du mere om under IMAGO-foreningen for medlemmer eller ved at søge om optagelse som medlem.​

Aktuelt for medlemmer

Vi afholder generalforsamling d. 19 maj 2018 kl.11 - 16 i Rørholmsgade 18. Vi håber at se så mange af jer som muligt. Der vil være kaffe og frugt og en let frokost.

Som noget nyt arrangerer vi åbne supervisionsdage, hvor der vil være mulighed for kollegial supervision, sparing og skabe større et netværk. 

Datoer er 1.6, 21.9 og 30.11 2018. 

På glædeligt gensyn.​

Hvorfor vælge Imago

Kernen i Imago parterapi praksis er, at forstå konflikterne som udviklingsmuligheder og ikke som en svaghed ved parret.

Vi har alle konflikter, og parterapien en en proces som guider dig og din partner ind i en dialog omkring de svære temaer imellem jer.

Fandt du ikke det du søgte?