Hvorfor vælge Imago parterapi?

Der er mange ting, vi alle har til fælles i vores reaktionsmåder i en nær kontakt. Imago parterapi bygger på den viden, forskning og indsigt der findes om, hvordan vi som mennesker har meget tilfælles i den måde, vi fungerer på i en tæt relation.​

Hvis vi er gået i stå, er frustrerede, fastlåste, kede af det, fortvivlede, desperate, ikke føler os set, hørt, anerkendt og måske ikke elsket, eller måske blot trænger til, at der skal ske en udvikling, kan det være hensigtsmæssigt at søge professionel hjælp hos en Imagoparterapeut.

Vi har her på hjemmesiden samlet information om hvad Imago-parterapi er, teorierne bag Imago som terapiform, hvordan Imago-parterapi forgår i praksis og - ikke mindst - hvordan Imago-terapi kan være det helt rigtige redskab til at bringe parforholdet videre.​

Vidste du at ...​

Mere end 15.000 ægteskaber endte i skilsmisse i 2012 – en stigning på næsten 10 % i forhold til året før.

Certificering er din sikkerhed

Når du vælger en certificeret Imago-parterapeut har du en sikkerhed for at parterapeuten har en grunduddannelse som psykolog eller psykoterapeut.​

Kollegial Supervision i 2020

Der er nu samlet en gruppe for kollegial supervision i KBHs området. Gruppen vil mødes fast en gang om måneden fra kl.10 og der vil være max. 7 deltagere pr. gang.

Det vil være på skift mellem deltagerne, at der findes en gruppeleder, og ligeledes vil mødested også blive aftalt fra gang til gang.

Gruppen er åben for dig der er certificeret Imago Parterapeut, eller dig der er i gang med certificeringen og er medlem af Imagoforeningen i Danmark.

Er du interesseret i at deltage i den kollegiale supervision, så er Anna tovholder, og du kan kontakte hende på: anna.migliorisi@hotmail.it eller tlf. 24244812

Næste gang er 15. Januar 2020 i København