Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvorfor vælge Imago parterapi?

Fordi Imago både er terapi og kompetenceudvikling. Som par vil i hurtigt LÆRE hvad der virker for jer, så I kan få kærligheden til at fungere, også uden en terapeut på sidelinjen.

Fordi Imagoparterapeuter er erfarne psykoterapeuter/psykologer med en grundig specialisering i Imago Parterapi. 

Fordi Imagoparterapeuter altid selv har været i Imagoparterapi og derfor kender processen fra alle vinkler. 

Og sidst men ikke mindst fordi Imagoterapi er forskningsbaseret og hele tiden justerer sig selv efter den nyeste viden. 

Imago parterapi opfatter hverdagens små og store konflikter som både uundgåelige og og nødvendige. Det afgørende er derfor hvad vi gør med konflikterne. 

Vi har alle konflikter, og imagoparterapien tilbyder en proces som guider dig og din partner ind i en dialog, der giver jer oplevelsen af at være i tryg kontakt med hinanden og derfor kan I sammen udforske og forandre de svære temaer imellem jer.

Når du og din partner går i gang med imago parterapi får i endelig adgang til al den viden om kærlighed og parrelationen, som faktisk er til rådighed. Parforholdet er måske det sværeste af alle menneskelige projekter. vi har ikke alle haft gode rollemodeller og os bekendt er det hverken på curricullum i folkeskolen eller på andre videregående uddannelser. Hos en Imagoparterapeut kan I være sikre på at få det videns tomrum fyldt ud på en levende, nærværende, tryg og relevant måde. 

Så hvis I er gået i stå, er frustrerede, opgivende, kede af det, fortvivlede, desperate, ikke kan få kommunikationen til at fungere, savner anerkendelse og respekt, tvivler på kærligheden, eller måske blot oplever at et eller andet mangler, ja så kan det være hensigtsmæssigt at søge professionel hjælp hos en Imagoparterapeut.

Vi har her på hjemmesiden samlet information om hvad Imago-parterapi er, teorierne bag Imago som terapiform, hvordan Imago-parterapi forgår i praksis og - ikke mindst - hvordan Imago-terapi kan være det helt rigtige redskab til at bringe parforholdet videre.​

Vidste du at ...​

Mere end 15.000 ægteskaber endte i skilsmisse i 2018 – og at over 50% af alle ægteskaber opløses igen. og samtidig at et sundt parforhold er den ene faktor der har størst betydning for vores samlede livskvalitet.

Certificering er din sikkerhed

Når du vælger en certificeret Imago-parterapeut har du en sikkerhed for at parterapeuten har gennemført en godkendt specialisering tillige har en grunduddannelse som psykolog eller psykoterapeut.​ 

God information

Kollegial Erfa-gruppe

Der er etableret en gruppe for kollegial supervision i KBHs området.

Gruppen hedder: Imago-Erfa-gruppe.

Den er åben for dig der er certificeret Imago Parterapeut, eller dig der er i gang med certificeringen og er medlem af Imagoforeningen i Danmark.

Gruppens medlemmer mødes cirka en gang om måneden og typisk i tidsrummet fra kl.10:30 til 14:00 og der vil være plads til max. 7 deltagere pr. gang.

Gruppen giver hinanden sparring på såvel personlige som professionelle erfainger og der trænes i spejling.

Deltagerne vil på skift vælges som gruppeleder, og mødested og klokkeslet vil også blive aftalt fra gang til gang.

Der er åben for nye deltagere, så er du interesseret i at deltage i Imago Erfa-gruppen, så er Anna tovholder, og du kan kontakte hende på: anna.migliorisi@hotmail.it eller tlf. 24244812

Bliv medlem af Imago-foreningen

Imago-foreningen i Danmark danner fællesskab for uddannede Imago-parterapeuter og Imago-facilitatorer, samt parterapeuter under uddannelse inden for området. 

Foreningens formål, vedtægter og procedure for indmeldelse finder du mere om under IMAGO-foreningen for medlemmer eller ved at søge om optagelse som medlem.​

Aktuelt for medlemmer

Vi afholder generalforsamling næste gang den 27. april 2024 - kl. 14.00 - 17.00

Du vil bl.a. komme til at høre om, hvordan der arbejdes med at realisere Vision 2025, så sæt allerede nu dagen af til at mødes med dine kollegaer og din forening.

Vi håber at se så mange af jer som muligt. Mødet bliver online, så du må desværre selv sørge for kaffen og lidt mundgodt.

Overvejer I som par parterapi?

Konflikter, manglende nærhed og fastlåste mønstre er slet ikke ualmindelige, i hverken nye eller etablerede parforhold. Det afgørende er hvad man gør ved det.

Imago-parterapi kan genskabe den gode kontakt. Tag kontakt til et af vores mange professionelle medlemmer i nærheden af jer.​​

Imagouddannelsen til Parterapeut

​Har du i forvejen en baggrund som psykolog, psykoterapeut eller tilsvarende uddannelser, og ønsker du at videre udvikle dine kompetencer?

Bliv certificeret som imago parterapeut og bliv en del af et voksende lokalt og globalt terapeutisk fællesskab​

Hvorfor vælge Imago

Kernen i Imago parterapi praksis er, at forstå konflikterne som udviklingsmuligheder og ikke som en svaghed ved parret.

Vi har alle konflikter, og parterapien en en proces som guider dig og din partner ind i en dialog omkring de svære temaer imellem jer.

Fandt du ikke det du søgte?