Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Imago – en forskningsbaseret terapiform

Imago parterapi bygger på den viden, forskning og indsigt der findes om, hvordan vi som mennesker har meget tilfælles i den måde, vi fungerer på i en tæt relation.

Herunder finder du henvisninger til såvel danske som udenlandske undersøgelser omhandlende både forskning og formidling af teorierne bag Imago-parterapien.

Danske undersøgelser

Forskning

​Under udarbejdelse

​​Udenlandske undersøgelser

Forskning

Theresa A. Beeton, PhD:

"Imago Theory and couples Counseling", Research 2007/08

Formidling

Tim Atkinson – a layman:

"Imago's roots in Psychology", A laymans Guide 2007​

God information

Overvejer I som par parterapi?

Konflikter, manglende nærhed og fastlåste mønstre er slet ikke ualmindelige, i hverken nye eller etablerede parforhold. Det afgørende er hvad man gør ved det.

Imago-parterapi kan genskabe den gode kontakt. Tag kontakt til et af vores mange professionelle medlemmer i nærheden af jer.​​

Bliv medlem af Imago-foreningen

Imago-foreningen i Danmark danner fællesskab for uddannede Imago-parterapeuter og Imago-facilitatorer, samt parterapeuter under uddannelse inden for området. 

Foreningens formål, vedtægter og procedure for indmeldelse finder du mere om under IMAGO-foreningen for medlemmer eller ved at søge om optagelse som medlem.​

Aktuelt for medlemmer

Vi afholder generalforsamling d. 19 maj 2018 kl.11 - 16 i Rørholmsgade 18. Vi håber at se så mange af jer som muligt. Der vil være kaffe og frugt og en let frokost.

Som noget nyt arrangerer vi åbne supervisionsdage, hvor der vil være mulighed for kollegial supervision, sparing og skabe større et netværk. 

Datoer er 1.6, 21.9 og 30.11 2018. 

På glædeligt gensyn.​

Hvorfor vælge Imago

Kernen i Imago parterapi praksis er, at forstå konflikterne som udviklingsmuligheder og ikke som en svaghed ved parret.

Vi har alle konflikter, og parterapien en en proces som guider dig og din partner ind i en dialog omkring de svære temaer imellem jer.

Fandt du ikke det du søgte?