Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​IMAGO-parterapi er på vej til videnskabeligt gennembrud

Når man som par søger hjælp til sit forhold, er man ofte meget sårbar. Beslutningen om parterapi, har måske været på vej længe. Måske er det kun den ene der vil og den anden modstræbende. Nogle tænker måske også, at når man ikke selv kan løse det, er det nok fordi man som udgangspunkt har valgt forkert, er vokset fra hinanden eller at det bare ikke skal være det forhold. 

Men langt de fleste starter deres forhold op med en drøm - en fælles drøm, og drømmen var der først. Så hvad er der mon sket undervejs? Et brud er sjældent lykkeligt selvom det kan føles som en lettelse. Langt de fleste brud også præget af megen smerte og stor sorg. Det fortæller også noget om at opgive noget man egentlig gerne ville.

IMAGO-parterapi virker hvis det læres og bruges.

Vores hjerne er elastisk og istand til at lære nyt. Hjernen er også en gennemarbejdet størrelse, og mange af de mønstre den har lært, vil tage tid at ændre, men mange vil allerede efter første Imago-session mærke en anden måde at mødes i parforholdet på. Måske på den måde som har været savnet.​

God information

Kollegial Erfa-gruppe

Der er etableret en gruppe for kollegial supervision i KBHs området.

Gruppen hedder: Imago-Erfa-gruppe.

Den er åben for dig der er certificeret Imago Parterapeut, eller dig der er i gang med certificeringen og er medlem af Imagoforeningen i Danmark.

Gruppens medlemmer mødes cirka en gang om måneden og typisk i tidsrummet fra kl.10:30 til 14:00 og der vil være plads til max. 7 deltagere pr. gang.

Gruppen giver hinanden sparring på såvel personlige som professionelle erfainger og der trænes i spejling.

Deltagerne vil på skift vælges som gruppeleder, og mødested og klokkeslet vil også blive aftalt fra gang til gang.

Der er åben for nye deltagere, så er du interesseret i at deltage i Imago Erfa-gruppen, så er Anna tovholder, og du kan kontakte hende på: anna.migliorisi@hotmail.it eller tlf. 24244812

Bliv medlem af Imago-foreningen

Imago-foreningen i Danmark danner fællesskab for uddannede Imago-parterapeuter og Imago-facilitatorer, samt parterapeuter under uddannelse inden for området. 

Foreningens formål, vedtægter og procedure for indmeldelse finder du mere om under IMAGO-foreningen for medlemmer eller ved at søge om optagelse som medlem.​

Aktuelt for medlemmer

Vi afholder generalforsamling næste gang den 27. april 2024 - kl. 14.00 - 17.00

Du vil bl.a. komme til at høre om, hvordan der arbejdes med at realisere Vision 2025, så sæt allerede nu dagen af til at mødes med dine kollegaer og din forening.

Vi håber at se så mange af jer som muligt. Mødet bliver online, så du må desværre selv sørge for kaffen og lidt mundgodt.

Overvejer I som par parterapi?

Konflikter, manglende nærhed og fastlåste mønstre er slet ikke ualmindelige, i hverken nye eller etablerede parforhold. Det afgørende er hvad man gør ved det.

Imago-parterapi kan genskabe den gode kontakt. Tag kontakt til et af vores mange professionelle medlemmer i nærheden af jer.​​

Imagouddannelsen til Parterapeut

​Har du i forvejen en baggrund som psykolog, psykoterapeut eller tilsvarende uddannelser, og ønsker du at videre udvikle dine kompetencer?

Bliv certificeret som imago parterapeut og bliv en del af et voksende lokalt og globalt terapeutisk fællesskab​

Hvorfor vælge Imago

Kernen i Imago parterapi praksis er, at forstå konflikterne som udviklingsmuligheder og ikke som en svaghed ved parret.

Vi har alle konflikter, og parterapien en en proces som guider dig og din partner ind i en dialog omkring de svære temaer imellem jer.

Fandt du ikke det du søgte?